Обгрунтування управлінських рішень у сфері складської логістики - Лопатка Антон Віталійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єктом розроблення виступає складська логістика. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень у сфері складської логістики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи складської логістики; проаналізовано діяльність ТОВ «РУШ»; обгрунтовано рішення з підвищення ефективності складської логістики для  ТОВ «РУШ»; визначено економічну ефективність запропонованих рішень для  ТОВ «РУШ».
Justification of management decisions in the field of warehouse logistics
Keywords: АВТОМАТИЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ СКЛАДСЬКИМИ ОПЕРАЦІЯМИ; ЗАМОВЛЕННЯ; РИНОК ДРОГЕРІ; СКЛАДСЬКА ЛОГІСТИКА; СКЛАДСЬКІ ПОТУЖНОСТІ; SWOT-АНАЛІЗ; WMS - СИСТЕМА