Управління професійним розвитком персоналу органів місцевого самоврядування - Слуцька, Тетяна Василівна; Горпинич, Олександр Володимирович (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Одним із напрямів, які можуть значно впливати на хід реформування та виконання функцій держави в цілому, є формування професійного складу службовців органів місцевого самоврядування. Тому йдеться про всеосяжну професіоналізацію в системі місцевого самоврядування та посилення вже вироблених та апробованих підходів в управлінні персоналом органів місцевого самоврядування, оскільки найбільше керівників та лідерів існують на рівні місцевого самоврядування як первинної ланки, що безпосередньо наближена до територіальної громади і обирається безпосередньо громадянами, а потім співпрацює та несе відповідальність за політику на місцевому рівні
Keywords: органи місцевого самоврядування; управління персоналом підприємства; професійна компентність