Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління інвестиційною діяльністю підприємства - Шуплик Єва Тимурівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування ефективності рішень у сфері управління інвестиційною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій у сфері управління інвестиційною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено місце інноваційних інвестицій в загальній інвестиційній політиці компанії; досліджено теоретичні аспекти управління інвестиційними ресурсами підприємства; визначено особливості інвестиційного забезпечення підприємства; оцінено стан інвестиційної діяльності підприємств України; досліджено загальну характеристику діяльності, організації менеджменту у ТОВ «Аграрно-комерційна компанія «ВАРІАНТ» та оцінено його конкурентне середовище; проведено економічний аналіз діяльності ТОВ «Аграрно-комерційна компанія «ВАРІАНТ»; проаналізовано фінансовий стан ТОВ «Аграрно-комерційна компанія «ВАРІАНТ»; обґрунтовано доцільність впровадження власного логістичного складу; оцінено ефективності впровадження інвестиційного проєкту на підприємстві.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of management of investment activities of an enterprise
Шуплик Є.Т. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління інвестиційною діяльністю підприємства / Є.Т. Шуплик – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 73 с.
Keywords: ІНВЕСТИЦІЇ; ІНВЕСТИЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ; РЕСУРСИ; ПРОЄКТ; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТ