Роль кадрового забезпечення у розвитку територіальних громад - Герман, М.; Лащенко, О. (НТУ ДП, 2022)
В умовах воєнного стану наша держава стикнулась з новими викликами у політичному, економічному та соціальному житті територіальних громад. Ці виклики постають перед управлінцями різного рівня і різного фахового спрямування та висувають нові посилені вимоги щодо якісного складу та професійної компетентності кадрового забезпечення органів місцевого самоврядування (далі − ОМС) як ключового суб’єкта публічного управління в державі.
Keywords: кадрове забезпечення; територіальна громада