Обґрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи віддаленого керування маніпулятором з використанням технологій комп’ютерного зору - Торгольський Андрій Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента / Торгольського Андрія Олександровича академічної групи 123м-24-1 спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – розробка та дослідження кіберфізичної системи віддаленого керування маніпулятором, що включає апаратний модуль захоплення відеопотоку, мобільним застосунком та алгоритмами комп'ютерного зору для автоматизації процесів розпізнавання та обробки об'єктів у режимі реального часу
Keywords: кіберфізична система; маніпулятор; esp32-cam; мобільний додаток; нейронні мережі; розпізнавання об’єктів