Сучасні технології при рекультивації порушених земель - Положий Е. В. (НТУ «ДП», 2024)
Рекультивація земель – це комплекс робіт, спрямованих на відновлення порушених в наслідок господарської діяльності людини земель, в стан придатний для подальшого використання їх у народному господарстві.
Keywords: сучасні технології; рекультивація земель