Аналіз обмежень прав користування земельною ділянкою при сервітуті та водоохоронній зоні - Брусенцова, А. А.; Бабій, К. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Раціональне використання природних ресурсів є однією з найголовніших умов для розвитку та процвітання країни, адже земля, як відомо, є надзвичайно цінним ресурсом. Усі землі України складають єдиний земельний фонд незалежно від їх цільового призначення, використання та особливостей правового режиму. В даному випадку предметом дослідження є земельна ділянка, що відводиться з земель комунальної власності у приватну для особистого селянського господарства.
Keywords: земельна ділянка; земельний сервітут; водоохоронна зона