Сприйняття здорового способу життя сучасною молоддю - Гораш, Є. В.; Остафійчук, П. М. (My University, 2013)
Здоровий спосіб життя (ЗСЖ) включає в себе такі основні чинники, як здоровий сон, систематичні заняття спортом, раціональне харчування (згідно харчової піраміди), загартовування та духовне самовдосконалення та саморозвиток. Більшість молодих людей виконують один або два чинники і вважають, що ведуть здоровий спосіб життя.
Keywords: здоровий спосіб життя; формування здорової особистості; сучасна молодь; здоровый способ жизни; формирование здоровый личности; современная молодежь