Економічні основи управління організацією - Трифонова, О. В. (Видання НТУ "ДП", 2019)
Зміст видання відповідає освітній програмі підготовки бакалаврів спеціальності 073 «Менеджмент» та програмі дисципліни «Економічні основи управління організацією». Викладено методичні рекомендації та розроблено практичні завдання на допомогу студентам у питаннях оцінювання та планування діяльності комерційних господарських організацій, визначення показників результативності їхньої діяльності для подальшого обґрунтування альтернативних варіантів управлінських рішень. Посібник призначено для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», а також для викладачів, підприємців, керівників і менеджерів сучасних бізнес- структур.
Keywords: нематеріальні активи; основні засоби; персонал підприємства; управління організацією; нематериальные активы; основные средства; персонал предприятия; управление организацией