Формування організаційно-економічних проблем інвестування міжнародних перевезень у Миколаївському регіоні - Крайній, В. О. (Економiчний вісник НГУ, 2007)
Розглянуто проблеми інвестування транспорту при організації міжнародних перевезень. Поставлені множини задач, орієнтовані на високі кінцеві результати процесів інвестування. Проведений аналіз реального підприємства дає можливість прийняття виважених рішень. Наведена структурна схема забезпечення ефективного інвестування процесів міжнародних перевезень.
Keywords: організаційно-економічні проблеми інвестування міжнародних перевезень; Миколаївський регіон