Мотивация как результат проблемного обучения при изучении высшей математики - Бугрим, О. В.; Бондаренко, З. И.; Карманова, Л. В.; Клименко, Д. В. (НГУ, 2013)
Рассмотрены инновационные подходы при изучении курса высшей математики с целью повышения познавательной активности студентов.

Розглянуті іноваційні підходи при вивченні курсу вищої математики з метою підвищення пізнавальної активності студентів.

Considered innovation approaches in studying of a course of higher mathematics with the aim of improving the cognitive activity of the students.
Keywords: высшая математика; обучение