Використання маркетингового інструментарію в процесі адаптації інноваційної діяльності промислового підприємства до вимог ринку - Борзаковська, Л. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Сучасні тенденції розвитку економіки свідчать про визначальну роль інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності промислового підприємства. Під впливом інновацій перебудовується технічний базис промислового підприємства, починаючи з використання нових видів сировини, матеріалів, енергії, нових машин та обладнання, і закінчуючи випуском нової продукції, модернізацією форм організації виробництва та управління. Тому цілком очевидною є необхідність переходу промислових підприємств до інноваційної моделі розвитку.
Keywords: інноваційна діяльність; маркетинговий інструментарій