Конкурентний комплаєнс як засіб охорони відносин економічної конкуренції в умовах реалізації угоди про асоціацію між Україною та ЄС - Прудиус, Олексій (ДРІДУ НАДУ, 2019)
Peaлiзaцiя Угoди пpo acoцiaцiю мiж Укpaïнoю тa ЄC [1] y cфepi eкoнoмiчнoï кoнкypeнцiï вимaгaє кoмплeкcнoгo тa cиcтeмнoгo вивчeння євpoпeйcькoгo дocвiдy тa впpoвaджeння в Укpaïнi євpoпeйcькиx cтaндapтiв.
Keywords: економічна конкуренція; комплаєнс; Європейський Союз