Аналіз методів оцінки нематеріальних активів - Бобкова, О. О. (Національний гірничий університет, 2007)
В статті розкриті основні етапи формування оцінки нематеріальних активів, які є підставою для комп’ютеризації обліково – аналітичного процесу.

This article proposes the main stages of forming estimation nonmaterial assets. They are the basis of the improving of the computer using during an accounting analytical process.
Keywords: фінанси галузі та підприємства