Удосконалення технічних засобів для вимірювання реологічних властивостей промивальних рідин - Павленко Антон Павлович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра здобувача Павленко Антона Павловича академічної групи 185м-24-1 ІП спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології. Метою роботи стало удосконалення технічних засобів вимірювання шляхом модернізації віскозиметра Brookfield.
Improvement of Technical Equipment for Measuring the Rheological Properties of Drilling Fluids
Keywords: реологічні властивості; промивальні рідини; віскозиметр brookfield; предел текучості; модель гершеля-балклі; метрологічне удосконалення; тензометричний сенсор; низькі швидкості зсуву; апаратно-програмна модернізація; достовірність вимірювання