Бізнес в умовах війни - Касьяненко, Л. В.; Кичак, М. В. (My University, 2023)
Бізнес (business) – це економічна діяльність, яка спрямована на регулярне отримання прибутку за допомогою виробництва, продажу товарів або від надання послуг. Іншими словами – це будь-який вид діяльності з метою отримання прибутку. Розпочата Росією війна завдала важкого удару українській економіці та бізнесу. Це призвело до закриття багатьох підприємств, що дуже сильно вплинуло на економіку країни. Але український бізнес поступово відновлює свою роботу.
Keywords: малий бізнес; макроекономічна стабільність