Напрями розвитку підприємств сфери послуг в умовах місцевого самоврядування - Кузьмак, О. І. (My University, 2015)
В Україні, як і в більшості постсоціалістичних країн, підприємства сфери послуг знаходиться у процесі становлення і розвитку.
Keywords: розвиток підприємства; развитие предприятия; місцеве самоврядування; местное самоуправление; ринкові умови; рыночные условия