Шляхи підвищення ефективності регулюючої функції держави у сфері інновацій - Пилипенко, Г. М.; Чорнобаєв, В. В. (Економічний вісник НГУ, 2007)
У статті розглядається регулююча функція держави щодо активізації інноваційно- інвестиційної діяльності в Україні, здійснюється порівняння з аналогічною практикою у розвинутих країнах і розробляються напрямки підвищення ефективності механізмів саморегулювання інноваційної діяльності.

In article regulating function of the state concerning activization innovatively - investment activity in Ukraine is considered, comparison with similar practice in the developed countries is carried out and directions of increase of efficiency of mechanisms of self-regulation of innovative activity are developed.
Keywords: економіка регіонів; Інновації; Інноваційно-інвестиційна діяльность