Середньострокові та довгострокові заходи по формуванню складових інфраструктури цифрової економіки - Власов І. Д. (НТУ «ДП», 2024)
В умовах глобалізації рушійною силою розвитку сучасного суспільства є цифрова економіка, що не є окремою галуззю, а формує віртуальне середовище з доповнення до реальності. Цифрова економіка переплітається з традиційною економікою, роблячи між ними чітке розмежування все складнішим. Вона має переваги для ринку праці та економічного зростання в цілому. Інвестиції в цифрові технології є набагато прибутковішими ніж в нецифрові.
Keywords: цифрова економіка; традиційна економіка; ринок праці