Робоча програма навчальної дисципліни «Державне регулювання економіки» для бакалаврів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність - Ісіков, С. М.; Дементьєва, Н. В. (My University, 2019)
Робоча програма призначена для реалізації компетентнісного підходу під час планування освітнього процесу, викладання дисципліни, підготовки студентів до контрольних заходів, контролю провадження освітньої діяльності, внутрішнього та зовнішнього контролю забезпечення якості вищої освіти, акредитації освітніх програм у межах спеціальності.