Факторинг : нові можливості фінансування - Шевченко, В. В. (Економiчний вісник НГУ, 2007)
В статті розглянуті підходи до формування поняття „факторинг”. Здійснено узагальнення цього поняття в різних законодавчих актах України. Розкривається сутність та перспективи розвитку послуг факторингу на українському ринку.

The article is devoted to the approach to a forming of idea ‘factoring’. А generalization of idea ‘factoring’ in different legislative acts of Ukraine are made. The main point and prospects of development of factoring services in Ukrainian market are shown.
Keywords: фінанси галузі та підприємства; факторинг