Оперативне визначення енергоекологічної ефективності термомодернізаціїї приміщень будинків міської громади - Монюк, І. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Термомодернізація будівель відповідає державній політиці з енерго- ресурсозбереження. Прикладом її реалізації є «Програма з енергозбереження, енергоефективності та раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів у місті Дніпро на 2022–2026 роки», в якій відмічається, що збільшене споживання енергоносіїв в котельнях пов'язано значною мірою із втратою тепла в застарілих громадських будинках.
Keywords: енергоресурсозбереження; збереження тепла; застарілий жиловий фонд; визначення втрат тепла будинками