Розробка причепа-фургона для перевезення вантажів - Вислоцький В. О. (НТУ «ДП», 2024)
Промисловий та економічний розвиток країни пов‘язаний із здійсненням вантажних перевезень. Головним ланцюгом транспортної системи України є автомобільний транспорт. Об‘єм вантажних перевезень в Україні із року в рік зростає.
Keywords: причеп-фургон; вантажні перевезення