Оцінка безпеки об’єктів підвищеної небезпеки - Жадан Анастасія Анатоліївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Жадан Анастасії Анатоліївни академічної групи 263-21-1 ННІП спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є аналіз та вдосконалення підходів до оцінки безпеки об’єктів підвищеної небезпеки з метою підвищення ефективності заходів запобігання аваріям, зменшення рівня ризиків для працівників, населення та навколишнього середовища.
Keywords: джерела небезпеки; небезпечна речовина; потенційно небезпечний об’єкт; об’єкт підвищеної небезпеки; ідентифікація; ймовірності розвитку аварій