Розуміння стимулів у земельному праві: до постановки питання - Санніков, Дмитро Володимирович (My University, 2014)
Одним із основних інститутів земельного права, без жодного сумніву, слід називати інститут права власності.
Keywords: земельное право; земельне право; право власності на землю; право собственности на землю