Розробка електричної частини електромагнітної обробки вугілля - Тарасюк, Андрій (My University, 2023)
розробка установки електромагнітної обробки вугілля
Keywords: ЕЛЕКТРОМАГНІТНА УСТAНOВКА; МАГНЕТРОН; характеристика НВЧ- устаткування