Розробка проєкту електричної лебідки для підйома вантажу до 0,5 т - Маймур, М. О.; Москальова, Т. В. (НТУ ДП, 2022)
Розроблена конструкція електричної лебідки дозволяє підіймати вантажі до 500 кг на відстань не менше 130 м. Обрано основні елементи лебідки, розроблено їх тривимірну модель в програмі SolidWorks. Розроблена конструкція є компактною та надійною.
Keywords: електрична лебідка; створення конструкції; підйомно-транспортна операція