Театральні спостереження М. Б. Гєрсєванова як джерело до історії Катеринославського дворянства середини XIX ст. - Грищенко, К. С. (НГУ, 2013)
У статті представлено театральні спостереження М.Б. Гєрсєванова, що дозволяє розширити уявлення про культурні потреби освіченого катеринославського дворянства середини ХІХ ст.

The article presents the theatrical observation M.B. Gersevanov, thus expanding the understanding of the cultural needs of the educated gentry LOTS-ing the middle of XIX century.
Keywords: М. Б. Гєрсєванов; катеринославське дворянство; подорожні записки; театр; M. B. Gersevanov; Yekaterinoslav nobility; travel notes; theater