Перспективи комплексного використання ресурсів вугільних шахт України - Малашкевич, Д. С.; Рибакова, К. А. (НТУ ДП, 2023)
Раціональне використання мінерально-сировинних ресурсів вугільних підприємств є важливою складовою циркулярної економіки, що запроваджується в усьому світі. Вугільні шахти України разом з вугіллям видобувають величезну кількість супутніх продуктів, які піднімаючись на поверхню можуть стати джерелом для економічно вигідної переробки.
Keywords: вугільна шахта; ресурси вугільних шахт; шахта