Розробка технічного проєкту приводу механізму переміщення дробарки типу ДФМ-20М - Куц, О. В.; Панченко, О. В. (НТУ ДП, 2022)
Метою роботи, освітленої в статті, є визначення параметрів і розробка конструкторської документації приводу механізму переміщення дробарки ДФМ- 20М.
Keywords: дробарка ДФМ- 20М; конструкторська документація; привод механізму переміщення