Зворотний інжиніринг гідроциліндру виконавчого органу вугільного комбайну - Котляр Артем Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Котляра Артема Олександровича академічної групи 133-20-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка та оновлення комплекту конструкторської документації гідроциліндру виконавчого органу очисного комбайна КА-80 використовуючи методи зворотнього інжинірінгу.
Keywords: гідроциліндр; виконавчий орган; комбайн