Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі - Сорокіна, Альона (My University, 2023)
На розвиток корисного потенціалу суттєво впливає безліч факторів прибуткового зростання, зумовлених активним розробленням та інтеграцією вже існуючих і напрацьованих здобутків вітчизняної кондитерської галузі. Але адекватної реакції виробників, зумовленої експоненціальним зростанням попиту, на жаль, у досліджуваний проміжок часу не спостерігається, тому можна зробити висновок про відсутність тісного зв’язку наукових та інноваційних центрів із каналами розроблення і виготовлення продукції.
Keywords: кондитерська галузь; туризм України; туризм