Сорокіна, АльонаАльонаСорокіна2023-11-282023-11-282023Сорокіна А. Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі / Сорокіна Альона // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 156-157.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165316На розвиток корисного потенціалу суттєво впливає безліч факторів прибуткового зростання, зумовлених активним розробленням та інтеграцією вже існуючих і напрацьованих здобутків вітчизняної кондитерської галузі. Але адекватної реакції виробників, зумовленої експоненціальним зростанням попиту, на жаль, у досліджуваний проміжок часу не спостерігається, тому можна зробити висновок про відсутність тісного зв’язку наукових та інноваційних центрів із каналами розроблення і виготовлення продукції.ukкондитерська галузьтуризм УкраїнитуризмПередумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузіArticle