Розробка чат-бота для підтримки роботи аптечного складу - Твердохліб Максім Ігорович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Твердохліба Максіма Ігоровича академічної групи 126-21-2 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – розробка чат-бота для оптимізації управління запасами, обробки замовлень і взаємодії клієнтів та менеджерів
Keywords: автоматизація; аптечний склад; база даних; безпека; кошик; телеграм-бот; управління замовленнями; фармацевтична логістика; flask; rest api; sqlite; telegram api