Вирішення проблеми розміщення внутрішніх відвалів при формуванні бортів глибоких кар’єрів крутонахиленими шарами - Анісімов, О. О. (My University, 2020)
Вирішення проблеми формування внутрішніх відвалів при розробці залізорудних родовищ і формуванні бортів глибоких кар’єрів крутонахиленими шарами.
The solution to the problem of the placement of internal dumps in the development for forming the deep pit edges by steep dipping layers
Keywords: транспортування порід розкриву; транспортировка пород вскрыши; крутонахилені шари; крутонаклонные слои; внутрішнє і зовнішнє відвалоутворення; внутреннее и внешнее отвалообразование; технологічні схеми відкритої розробки родовищ; технологические схемы открытой разработки месторождений