Токсичність відпрацьованих газів автомобільних двигунів та їх антропогенний вплив на навколишнє природне середовище - Аржаєв, Г. О.; Балака, М. М.; Слободчиков, В. В. (Видавництво НГУ, 2014)
В роботі наведено склад відпрацьованих газів автомобільних двигунів, а також токсичність і концентрація їх складових компонентів. Описано шкідливий вплив компонентів відпрацьованих газів на організм людини і навколишнє середовище.
Keywords: шкідливі речовини; двигун внутрішнього згоряння; токсичність; організм людини