Лексико-граматичні аспекти англо-українського перекладу у міжкультурнії комунікації: досвід студентів Еразмус - Шапошник Олександра Юріївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Шапошник Олександра Юріївна академічної групи 035м-24-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є у виявленні та аналізі основних лексико-граматичних особливостей текстів міжкультурної комунікації, визначенні типових труднощів перекладу, з якими стикаються студенти Erasmus, а також у встановленні дієвих перекладацьких стратегій для їх подолання.
Lexical and Grammatical Aspects of English-Ukrainian Translation in Intercultural Communication: the Experience of Erasmus Students
Keywords: Міжкультурна комунікація; теоритичні підходи; бар’єри; переклад; лексичні трансформації.