Економіко-математичне моделювання : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка - Пістунов І. М. (НТУ «ДП», 2024)
Матеріали призначено для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка освітньої програми «Економіка» під час виконання курсового проекту з дисципліни «Економіко-математичне моделювання». Подано загальні теоретичні положення щодо організації самостійного опрацювання теоретичних засад економіко-математичного моделювання, що є об’єктом досліджень курсового проекту, проведення практичних розрахунків на підставі статистичних даних підприємства, банківської установи або цілої галузі народного господарства, що обрано за предмет дослідження. Висвітлено загальні вимоги до підготовки і захисту курсового проекту. Подано процедури, заходи та критерії оцінювання результатів виконання курсового проекту.
Keywords: економіко-математичне моделювання; статистичні дані підприємства