Соціально-психологічні особливості вивчення психофізичного стану особистості у процесі професійного відбору - Кириченко, В. В. (My University, 2013)
Зміна соціальної ситуації розвитку, яка позначилась на не лише на процесах соціально-економічних розвитку (власне відчуття різниці між «сьогодні» та «вчора», наприклад між капіталізмом та соціалізмом, формується за рахунок порівняння та виявлення відмінностей економічних систем), призвела до зміни ставлення пересічних громадян до категорії «здоров’я» як індикатора психофункціонального стану особистості.
Keywords: соціально-психологічні особливості; психофізичний стан; формування здорової особистості; социально-психологические особенности; психофизическое состояние; формирование здоровый личности