Якість питної води та здоров’я населення - Риженко, С. А.; Вайнер, К. П. (My University, 2013)
Безпека і доступність питної води є основними проблемами в усьому світі. Ризики для здоров'я можуть виникати через споживання води, зараженої збудниками інфекції, токсичними хімічними та радіологічними речовинами. Поліпшення доступу до безпечної питної води може привести до відчутних поліпшення здоров'я.
Keywords: якісна питна вода; качественная питьевая вода; здоров'я людини; здоровье человека