Системогенез кадрового менеджменту в державній прикордонній службі України - Маланчій, М. О. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Сиестемогенез кадрового менеджменту в Державній прикордонній службі України (далі – ДПСУ) доцільно розглядати як процес формування в ній взаємопов’язаних елементів, які обумовлюють єдність кадрового менеджменту в організації, що утворюється в результаті встановлення стійких соціальних практик, які в результаті їх нормативного оформлення набувають відповідний статус інституційного утворення в соціальній організації. Тому саме дослідження системогенезу кадрового менеджменту в ДПСУ доцільно здійснити за допомогою аналізу функціонування її підсистем, елементів і системи в цілому.
Keywords: кадровий менеджмент; прикордонна служба