Сердюк, АнастасіяАнастасіяСердюкЛюбчук, ОльгаОльгаЛюбчук2023-11-242023-11-242023Сердюк А. Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств / Сердюк Анастасія, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 153-154.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165308У сучасних умовах, що характеризуються стрімким розвитком цифрових технологій, невизначеністю економічної та політичної обстановки, а також загальною нестабільністю епідеміологічної ситуації, набирає популярності концепція VUCA (Volatility – нестабільність, Uncertainty – невизначеність, Complexity – складність, Ambiguity – неоднозначність). Цей підхід, заснований на пошуку ефективних рішень в умовах нестабільності та швидких змін у світі, підкреслює особливе значення необхідності врахування всього різноманіття факторів, здатних знизити рівень вразливості підприємств.ukтуризмготельний бізнесготельна індустріяФактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємствArticle