Оптимізація фрезерних операцій методами комп’ютерного моделювання в Autodesk PowerMill - Шебанов, С. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Автоматизація та зменшення трудової діяльності робітника біля станку з ЧПК неможливе без оптимальної керуючої програми для механічної обробки деталі. В даній статті використовується програма та вмонтовані в неї бібліотеки траєкторій Autodesk PowerMill. Autodesk PowerMill одна з найдовершених САМ-програм світу, яка призначена для впровадження для програмування високоскладних траєкторій фрезерування, що забезпечують значно скоротити час обробки на верстаті, а також впровадженню викоякісної механічної обробки.
Keywords: Autodesk PowerMill; комп’ютерне моделювання; багатоосьова обробка; фрезерні операції