Формування "європейської інтеграційної ідеології" в системі державного управління в Україні (1991-2012 рр.) - Баштанник, Віталій (My University, 2012)
У статті аналізується процес формування європейської інтеграційної ідеології в системі державного управління. Визначені особливості трансформаційного процесу в системі державного управління під впливом критеріїв членства в ЄС. Досліджено сучасний стан європеїзації державного управління в Україні як суто внутрішній процес реформування відносин у системі публічної влади. Ключові слова: державне управління, європейська інтеграція, інтеграційна ідеологія, європейські стандарти управління.

The process of formation of the European integration ideology in the public administration is analyzed in the article. The features of the transformation process in the system of government under the influence of the criteria for membership in the EU are determined. The current state of the Europeanization of public administration in Ukraine as an internal reform process relations in the public administration is Investigated.
Keywords: європейські стандарти управління; інтеграційна ідеологія; європейська інтеграція; державне управління; European standards of public administration; integration ideology; European integration; public administration