Фінансове планування в системі місцевих бюджетів - Островський В. О. (НТУ «ДП», 2024)
Фінансове планування є важливим елементом у діяльності установ бюджетного сектору, особливо в умовах обмеженого фінансування. Ефективне планування та управління фінансовими ресурсами дозволяє забезпечувати виконання ключових завдань, не зважаючи на дефіцит коштів.
Keywords: фінансове планування; система місцевих бюджетів