Співвідношення та взаємозалежність законів, закономірностей та функцій управління у методології публічного управління - Шпекторенко, І. (НТУ ДП, 2022)
Метою цієї публікації є постановка та обґрунтування деяких проблем методології як системи знань; розгляд взаємозв’язків та взаємозалежності законів, закономірностей управління з функціями управління у системі методології управління (менеджменту), публічного управління.
Keywords: публічне управління; функції управління