Моральна шкода : практичні аспекти, доказування її наявності - Параскевич, Ілона Андріївна (НГУ, 2013)
Сутність поняття «моральна шкода» має як правове, так і медичне підґрунтя відносно фізичних осіб. На теоретичному рівні правовий аспект моральної шкоди проаналізовано у багатьох наукових роботах, проте досі визначеного поняття не має і теоретичні дискусії навколо нього не припиняються.
Keywords: соціальна цінність; социальная ценность; моральна шкода; моральный вред; практичні аспекти; практические аспекты; правовий аспект; правовой аспект