Підвищення точності прогнозування фінансових показників шахти Павлоградська - Пістунов, І. М.; Коновалов, Д. С. (НГУ, 2012)
Визначивши за фінансовим аналізом діяльності шахти Павлоградська, що однією з проблем покращання її діяльності є прогнозування фінансових показників, було застосовано економіко-матемкатичні методи побудови прогнозних моделей.
Keywords: точність прогнозування; точность прогнозирования; прогнозування фінансових показників; прогнозирование финансовых показателей; шахта Павлоградська; шахта Павлоградская