Особливості кадрового забезпечення у військових адміністраціях - Ляднов А. В. (НТУ «ДП», 2024)
Війна мабуть найгірше з творінь людини, а військова агресія напевно є найважчим викликом в новітній історії нашої країни, яка в свою чергу виступає чинником, що впливає на процес становлення України як демократичної, правової та соціальної держави.
Keywords: кадрове забезпечення; військова адміністрація