Теорія і практика забезпечення якості вищої освіти в умовах реформування освітньої системи України - Федірчик, Т. Д. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
Реформування української системи вищої освіти базується на пріоритеті забезпечення якісного надання освітніх послуг, що сприятиме формуванню продуктивних, конкурентоспроможних фахівців, які стануть запорукою подальшого розвитку суспільства.