Забезпечення ефективності організації експортної діяльності українських підприємств в сучасних умовах за допомогою інструментарію проєктного менеджменту - Цабегей, П. В.; Амоша, О. І. (My University, 2023)
Війна та пандемія COVID-19 суттєво вплинули на експортну діяльність українських підприємств: Втрати підприємств через військові дії та військовий стан та їх вплив на виробництво та ланцюжок постачань значно обмежують можливості експорту. Впровадження воєнного стан у певних регіонах вплинув також на можливості та обсяги експорту, оскільки створило додаткові виклики для логістики та здійснення міжнародних операцій. На обсяги зовнішньої торгівлі вплинули й заходи, прийняті урядом України щодо тимчасового обмеження низки видів експорту.
Keywords: проектний менеджмент; ризик-менеджмент; моніторинг